Drar ut.

Hejhej,


Just nu eller vilken sekund som helst ska jag ut med pandasakerna jag har sålt. Imorgon är det ju farsdag och jag har ingen aning om vad jag ska ge eller göra till han. Jag måste vara världens sämsta dotter HAHA. Nej men vi får ju se vad jag hittar på och hoppas på att jag får nå bra inspiration ikväll. Förmodligen blir det frukost på sängen och film mys med familjen. (:

KRAM

YOU GOT ME

Nu ska ni få en liten låt. själv är ju den här låten en soundtrack till LETTERS TO JULIET som jag verkligen vill se men älskar låten iaf!

LYSSNA OCH NJUT :)


Försvunnen?

Hejhej :D

Jag har verkligen inte bloggat på länge, jag vet faktiskt inte varför. HAHA ja nu är jag ju alla fall tillbaka får se hur länge det håller (; Ett halv år har redan gått nu är det bara ett halv år kvar innan jag börjar gymnasiumet! :) Ganska härligt. Jag ska i alla fall gå skola i Sundsvall och har bestämt mig för mode och design bara hålla tummarna och hoppas att jag kommer in. Vi får välja efter jul! Oj det är ju jul snart! Någon som har önskat sig nå kult? Själv hoppas jag på att få nå kult. Jag brukar vara ganska kräsen jag vill absolut inte ha pengar i julklapp och så har det alltid varit! VARFÖR? jo för att julen handlar ju om att ge och då tycker jag att det inte är lika kult att få pengar, eftersom man vill bli överraskad. Födelsedagar däremot går det bara bra med pengar ;p haha jag vet inte ens vad jag nästan har babblat om men iaf. KRAM

RSS 2.0