Music <3

Hej igen,
 Var bara tvungen att lägga ut sveriges härligaste låt ! lyssna och njut.

Shampoo

Hejhej,

Tänkte dela med mig ett snabbt tips som jag rekommenderar för dom som har alldeles spikplatt hår och dom som har svårt med volym i håret. Väldigt många använder ju tresmme och syoss, Men tyvärr funkar det inte för mitt hår. Och jag har haft svårt för att hitta något shampoo som funkar för mig som ger mig glans och volym. Så då hittade jag den här shampoot från naturelle och tyckte att den luktade gott, Först funkade ju ingenting, men sen när jag hade den i, i cirka 2-3 minuter så var mitt hår lätt att få i volym och håller sig i cirka 5 timmar och inte bara det så luktar det ju super gott och är miljövänligt. den skulle få 4/5 stjärnor av mig. Kram


Pirrigt

Hejhej,

Kan inte riktigt sova just nu är så nervös över morgondagen. När jag har hämtat Mela kommer jag vara mycket lättad eftersom det har varit rätt så mycket krångel efter vägen. Självklart ska jag ta bilder på henne imorgon och lägga upp ;) Men det kommer bli väldigt jobbigt för vi ska åka sammanlagt 5timmar. Men här får ni en liten bild på mig och snö! godnatt.


Igår kväll/natt!

Hejhej,

Förlåt för att jag inte har hunnit uppdatera bloggen någonting. Men igår så var vi ute med klassen i skogen någonstanns och bara hade allmänt kult tillsammans. såklart fick ju 8:orna hänga med oss också. Haha och jag glömde såklart kameran så jag har inga bilder sen igår. Det ända jag vet att dom nog gjorde jämtlands största hamburgare igår, usch tur att jag inte äter hamburgare. Idag ska jag nog bara lägga ner tid och fixa med bloggen eftersom jag är ganska ny inom bloggar och kan inte så mycket. Kram

Skor

Hejhej,
Jag har tagit och kollat på lite höst/vinter skor som jag ska ta och köpa. Så det lär bli någon av dom på bilden. Jag tycker dom är super snygga iaf. Men bildkvalitén blev som den blev för det blev nå konstig att det blev helt fel bildformat för blogg.se. Men det är fixat nu iaf med sämre kvalité bara men vi klarar oss nog! Godnatt!



Skorna kommer från skopunkten!


Ryggont.

Hejhej,

Idag när jag åkte till skolan så skulle jag vända mig om i bussen och då knakade min rygg till och jag fick jätte ont i den och fick någon slags knöl där. Jag gick upp till skolsyster men såklart var hon inte där som vanligt och det tog ända tills skolans slut innan någon gjorde nått eftersom lärarna inte brydde sig. Så lite senare kom min pappa och hämta mig och tog mig till sjukan och var skit förbannad på lärarna så han ska typ ringa till rektorn och gnälla. Visst jag tycker han över reagerar lite men det är lika bra att våran rektor får höra något nån gång för hon har gjort våran skola till den sämsta vi har ingenting och då menar jag verkligen ingenting, och vi ska få gå en halvtimme extra i skolan för att hon tycker det och vi ska få maten senare för hon tycker det och vi får inge mellanmål för hon tycker de. Visst jag kanske låter lite gnällig men sur blir man ju! Men iaf på lördag blir det nog ändå Mela eftersom hennes snälla ägare var så snäll och tänkte skjusa henne på veterinärbesiktning. tur att det finns snälla människor i alla fall! Dagen har ju alla fall inte varit på min sida idag riktigt men det blir nog bättre eftersom på lördag kommer Lina Wingstedt. Saknar henne verkligen, hon är en av dom 5 jag skulle kunna offra mitt liv för! Jag tänkte bara säga att jag har fixat kategorierna och har nu fått en ny kategori som heter tips ♥, och på den kommer det komma upp lite tips på alla olika saker som tex smink eller hästar och sånt! Hoppas ni gillar det och glöm inte att kommentera för då blir jag glad =)



Veckans låt!

Hejhej,

Jag bara älskar den här låten. Deras röster är fantastiska och det måste verkligen ha tagit tid att göra top 10 låtar till en enda låt. Och båda är inte riktigt kända men jag älskar deras live röster!



Dagens outfit!

Hejhej :)

Tänkte lägga upp dagens outfit, dock är jag inte så seriös på bilderna utan tog dom som dom kom och jag ser lite risig ut för jag hade precis kommit från stallet när jag tog bilderna :p



Linne (vit) Gina tricot: 99kr

Linne med paljetter: Gina tricot: 129kr

Jeans: Gina tricot 199kr 

Armband : Thailand

Gina tricot dag antagligen ;)

Teenage dream!

Hejhej,

Jag har inte varit så bra på att uppdatera nu. Men jag har välidgt mycket att göra också eftersom jag har skaffat en häst nu som kommer på lördag! Super glad, Jag brukar inte dela med mig om mina intressen för hästar eftersom väldigt många har inte intresset för dom och för att jag har så många andra intressen också men hästar är nog min största passion. Tänkte lägga upp en bild sen jag hade foto dag med Räkan och nej jag har verkligen ingen bra kamera, det är en helt vanlig digital kamera på 8 megapixel. Men eftersom jag inte har värsta intresset för att fota, så duger den väldigt bra. Dessutom så kommer ju min häst nu på Lördag (Lindholms cloud dancer) då blir det nog några foten som kommer upp på lite mer hästar, men ni får ta och stå ut lite. Så jag bjuder på en bild som jag har tagit på Räkan och en på mig och Rolo som Josefin huss har tagit!
                                      
                                                  


 
                                    (Räkan)




                                      (Jag)

Dagens kläder!

Hejhej,
idag kommer en väldigt billig och enkel klädstil



Tröja; Gina tricot: 199kr

Byxor; monki: 100kr

Linne; H&M: 69:50 kr.

Lycka!

Jag älskar verkligen den här låten!


Renovering

Hejhej,

Just nu börjar jag få lite ordning på bloggen, men har fortfarande ganska mycker kvar! Imorgon så har vi fobollsmatch mot brunflo, så det kommer nog lite bilder och de imorgon.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0